Instruktører

Line Falch Jensen
Indehaver og danseinstruktør
Tlf.: 51889707
Line er 29 år og indehaver af Danseskolen Line Falch. Hun underviser i børnedans, Disco, HipHop og Standard- og latindans.

Dans er Lines helt store passion, og hun elsker at se eleverne udvikle sig og blive dygtigere. Samtidig er det dog også helt centralt, at eleverne altid har fokus på danseglæden, for som Line siger: "På min danseskole skal der være plads til alle, og det er frem for alt vigtigt, at det er hyggeligt og sjovt at gå til dans."

Line er eksamineret danselærer hos danselærer Morten Bekker i regi af De Danske Danseskoler og har drevet Danseskolen siden hun blev færdiguddannet i 2014.

Line har Danseskolen i Søften, Galten og Hasselager, hvor hun underviser fra mandag til torsdag.
Lena Neben
Eksamineret danse-, disco- og showinstruktør

Lena har i mange år drevet Danseskolen LN dans i Hasselager og Århus, hvor hun i flere år har haft en af Danmarks største Danseskoler.

Hun er uddannet Danselærer ved De Danske Danseskoler, og har i løbet af sin karriere undervist i Standard- og latin, børnedans, Rock'n'roll, Disco samt meget andet.

Dans betyder alt for Lena, som har undervist børn, unge og voksne på sin Danseskole i mere end 30 år.

Lena skal undervise tre hold: Disco formation, Mors disco og showholdet, "Det er aldrig for sent" for unge og voksne i Hasselager om mandagen fra næste sæson.
Michelle Pedersen
Danseinstruktør
Michelle færdiggjorde gymnasiet i 2019, og bruger nu sit andet sabbatår på arbejde og træning – selv har hun danset både disco, ballet, Hiphop og standard-og latindans, men det er disco hun har valgt at fokusere på, og som hun danser på eliteplan.

Udover at undervise på Danseskolen, underviser hun også unge i dans og ballet hos Elite Sports Akademi i Aarhus.

På Danseskolen underviser Michelle i Hiphop, Girly Hiphop, ballet, spring/teknik/styrke og Latinmix.

Michelle har hold i Galten om onsdagen og i Søften om torsdagen, og hun glæder sig til endnu en sæson på Danseskolen - hendes passion, engagement og glæde ved dansen er nemlig noget hun ønsker at give videre til børn og unge.

Man kan ofte møde Michelle til turneringer, hvor hun er med til at hygge og hjælpe til samt bakke op om Danseskolens elever.
Karen Sofie Andersen
Assistent og hjælpetræner
Karen er hjælpetræner på Lines parhold om tirsdagen, hvor hun nyder at gå rundt og hjælpe og hygge om Danseskolens par.
Derudover træder hun ofte til, hvis der er brug for en ekstra hånd på Danseskolen, hvor hun altid står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Karen bor i Århus, hvor hun til dagligt læser til bygningsingeniør på første år.

Man kan bl.a. møde Karen til danseturneringer, hvor hun ofte er med for, at hjælpe og støtte elever, når de er med til konkurrencer.
Matilde Riber Brandstrup
Danseinstruktør
Matilde startede hos Line, hvor hun har danset både Disco og Hiphop, men danser nu Hiphop i Århus på internationalt plan.

Hun går på Risskov Gymnasium på andet år, og har de to forgange sæsoner undervist på Danseskolen i Galten, hvor hun har nydt at videregive dans og danseglæde til eleverne på Danseskolen.

I denne sæson holder Matilde en pause fra undervisning på Danseskolen, for at give sig mere tid til skole, arbejde og fritid.

Matilde vil stadig fungere som vikar på Danseskolen.
Line Falch Jensen | CVR: 35596585  | Tlf.: 51889707 | linefalch.dans@hotmail.com