Information / Instruktører

Instruktører

Line Falch Andersen
Indehaver og eksamineret Danselærer
Tlf.: 51889707
Line er 31 år og indehaver af Danseskolen Line Falch. Hun underviser i børnedans, Disco, HipHop og Standard- og latindans.

Dans er Lines helt store passion, og hun elsker at se eleverne udvikle sig og blive dygtigere. Samtidig er det dog også helt centralt, at eleverne altid har fokus på danseglæden, for som Line siger: "På min danseskole skal der være plads til alle, og det er frem for alt vigtigt, at det er hyggeligt og sjovt at gå til dans."

Line er eksamineret danselærer hos danselærer Morten Bekker i regi af De Danske Danseskoler og har drevet Danseskolen siden hun blev færdiguddannet i 2014.

Line har Danseskolen i Søften, Galten og Hasselager, hvor hun underviser fra mandag til torsdag.
Lena Neben
Eksamineret danse-, disco- og showinstruktør

Lena har i mange år drevet Danseskolen LN dans i Hasselager og Århus, hvor hun i flere år har haft en af Danmarks største Danseskoler.

Hun er uddannet Danselærer ved De Danske Danseskoler, og har i løbet af sin karriere undervist i Standard- og latin, børnedans, Rock'n'roll, Disco samt meget andet.

Dans betyder alt for Lena, som har undervist børn, unge og voksne på sin Danseskole i mere end 30 år.

Lena skal undervise tre hold: Disco formation, Mors disco og showholdet, "Det er aldrig for sent" for unge og voksne i Hasselager om mandagen fra næste sæson.
Michelle Pedersen
Danseinstruktør
Michelle færdiggjorde gymnasiet i 2019, og bruger nu sit andet sabbatår på arbejde og træning – selv har hun danset både disco, ballet, Hiphop og standard-og latindans, men det er disco hun har valgt at fokusere på, og som hun danser på eliteplan.

Udover at undervise på Danseskolen, underviser hun også unge i dans og ballet hos Elite Sports Akademi i Aarhus.

På Danseskolen underviser Michelle i Hiphop, Girly Hiphop, ballet, spring/teknik/styrke og Latinmix.

Michelle har hold i Galten om onsdagen og i Søften om torsdagen, og hun glæder sig til endnu en sæson på Danseskolen - hendes passion, engagement og glæde ved dansen er nemlig noget hun ønsker at give videre til børn og unge.

Man kan ofte møde Michelle til turneringer, hvor hun er med til at hygge og hjælpe til samt bakke op om Danseskolens elever.
Mathilde Schriver Møller
Dansenstruktør
Mathilde er nyeste instruktør på Danseskolen.

Hun underviser børn og unge om torsdagen i Galten Selskabslokale, hvor hun underviser i Hiphop, MGP/Ramasjang dans, Kidsstyle og Disco.

Når Mathilde ikke underviser på Danseskolen, så arbejder hun i en vuggestue. Og så bruger hun sin fritid på sit dans - hun har selv danset både Disco og Hiphop, men det er nu en gang Hiphop hun har valgt at fokusere på, og som hun danser på eliteplan.

Mathilde har undervist på Danseskolen i foråret 2021, og glæder sig til at fortsætte med undervisningen, og give ud af sin danseerfaring og danseglæde til eleverne på Danseskolen.

Mathilde kan også ses til turneringer, hvor hun glæder sig over at kunne hjælpe til og bakke op om eleverne, når de er til konkurrencer.
Karen Sofie Andersen
Assistent og hjælpetræner
Karen er hjælpetræner på Lines børne- og ungdomshold samt parhold mandag og tirsdag i Galten Selskabslokale. Og i Hasselager torsdag aften, hvor hun nyder at gå rundt og hjælpe og hygge om Danseskolens elever og par.
Derudover træder hun ofte til, hvis der er brug for en ekstra hånd på Danseskolen, hvor hun altid står klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Karen bor i Århus, hvor hun til dagligt læser til bygningsingeniør på andet år.

Man kan også møde Karen til danseturneringer, hvor hun ofte er med for, at hjælpe og støtte elever, når de er med til konkurrencer.
Line Falch Jensen | CVR: 35596585  | Tlf.: 51889707 | linefalch.dans@hotmail.com