Information / Instruktører

Instruktører

Line Falch Andersen
Indehaver og eksamineret Danselærer
Tlf.: 51889707
Line er 31 år og indehaver af Danseskolen Line Falch. Hun underviser i børnedans, Disco, HipHop, Latinmix og Standard- og latindans.

Dans er Lines helt store passion, og hun elsker at se eleverne udvikle sig og blive dygtigere. Samtidig er det dog også helt centralt, at eleverne altid har fokus på danseglæden, for som Line siger: "På min danseskole skal der være plads til alle, og det er frem for alt vigtigt, at det er hyggeligt og sjovt at gå til dans."

Line er eksamineret danselærer hos danselærer Morten Bekker i regi af De Danske Danseskoler og har drevet Danseskolen siden hun blev færdiguddannet i 2014.

Line har Danseskolen i Søften, Galten og Hasselager, hvor hun underviser fra mandag til torsdag.
Lena Neben
Eksamineret danse-, disco- og showinstruktør
Lena har i mange år drevet Danseskolen LN dans i Hasselager og Århus, hvor hun i flere år har haft en af Danmarks største Danseskoler.

Hun er uddannet Danselærer ved De Danske Danseskoler, og har i løbet af sin karriere undervist i Standard- og latin, børnedans, Rock'n'roll, Disco samt meget andet.

Dans betyder alt for Lena, som har undervist børn, unge og voksne på sin Danseskole i mere end 30 år.

Lena skal undervise to hold: Mors Disco Formation og showholdet, "Det er aldrig for sent" for unge og voksne i Hasselager om mandagen.
Michelle Pedersen
Danseinstruktør
Michelle har undervist på Danseskolen siden 2020.

Hendes passion, engagement og glæde ved dansen er noget hun ønsker at give videre til børn og unge på Danseskolen, og det kan man i den grad mærke i hendes undervisning.

Hun læser til dagligt på politiskolen i Vejle og så træner hun selv dans flere gange om ugen - Michelle danser Disco på international plan, og tog bl.a. titlen som Europamester i Disco duo mix i juni 2022.

Michelle har undervist børn, unge og voksne på Danseskolen i Disco, Ballet, Hiphop og Latinmix siden hun startede som underviser for to år siden, men i denne sæson skal hun kun undervise et enkelt Discohold for øvede elever om torsdagen i Galten.

Man kan ofte møde Michelle til turneringer, hvor hun er med til at hygge og hjælpe til samt bakke op om Danseskolens elever.
Mathilde Schriver Møller
Dansenstruktør
Mathilde er nyeste instruktør på Danseskolen.

Hun underviser børn og unge om onsdagen i Galten Selskabslokale, hvor hun underviser i Kidsstyle, Hiphop og Girly Hiphop.

Når Mathilde ikke underviser på Danseskolen, så arbejder hun i en vuggestue. Og så bruger hun sin fritid på sit eget dans - hun danser nemlig selv Hiphop på eliteplan, og Hiphop er også hendes helt store passion.

Mathilde har undervist på Danseskolens siden foråret 2021, og er nu en fast del af Danseskolens instruktørteam.

Mathilde nyder at give ud af sin danseerfaring og danseglæde til eleverne på Danseskolen. Hun er enormt dygtig og meget engageret i både dansen og eleverne på Danseskolen.

Mathilde kan også ses til turneringer, hvor hun glæder sig over at kunne hjælpe til og bakke op om eleverne, når de er til konkurrencer.
Karen Sofie Andersen
Assistent og hjælpetræner
Karen er hjælpetræner på Lines børne- og ungdomshold samt parhold mandag og tirsdag i Galten Selskabslokale. Og torsdag aften i Hasselager.

Karen har været tilknyttet Danseskolen siden 2019, og er Lines højre hånd - hun står altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål på Danseskolen. Og mangler Line en vikar, så er hun altid klar til at træde til.

Karen bor i Århus, hvor hun til dagligt læser til bygningsingeniør på 3. år.

Man kan ofte møde Karen til danseturneringer, hvor hun er med for, at hjælpe og støtte elever, når de er med til konkurrencer.
Line Falch Jensen | CVR: 35596585  | Tlf.: 51889707 | linefalch.dans@hotmail.com