Instruktører

Line Falch Jensen
Indehaver og danseinstruktør
Tlf.: 51889707
Line er 29 år og indehaver af Danseskolen Line Falch. Hun underviser i børnedans, Disco, HipHop og Standard- og latindans.

Dans er Lines helt store passion, og hun elsker at se eleverne udvikle sig og blive dygtigere. Samtidig er det dog også helt centralt, at eleverne altid har fokus på danseglæden, for som Line siger: "På min danseskole skal der være plads til alle, og det er frem for alt vigtigt, at det er hyggeligt og sjovt at gå til dans."

Line er eksamineret danselærer hos danselærer Morten Bekker i regi af De Danske Danseskoler og har drevet Danseskolen siden hun blev færdiguddannet i 2014.

Line har Danseskolen i Søften og Galten, hvor hun underviser fra mandag til torsdag.
Matilde Riber Brandstrup
Danseinstruktør
Matilde startede hos Line, hvor hun har danset både Disco og Hiphop, men danser nu Hiphop i Århus på internationalt plan.

Hun går på Risskov Gymnasium på sit første år, og glæder sig over, at have tid til at tilbringe sine onsdage på Danseskolen i Galten, hvor hun vil videregive dans og danseglæde til eleverne på Danseskolen.

Matilde har erfaring indenfor Disco, Hiphop og ballet. På Danseskolen underviser hun tre børnehold om onsdagen i Hiphop, Kidsstyle og Girly Hiphop.
Michelle Pedersen
Danseinstruktør
Michelle er ny danseinstruktør hos Danseskolen.

Hun færdiggjorde gymnasiet i 2019, og bruger nu sit sabbatår på arbejde og træning – selv har hun danset både disco, ballet, Hiphop og standard-og latindans, men det er nu engang disco hun har valgt at fokusere på, og som hun danser på eliteplan.

I øjeblikket underviser hun unge i dans og ballet hos Elite Sports Akademi i Aarhus.

På Danseskolen skal Michelle undervise i Hiphop, Girly Hiphop, ballet og et spring/teknik/styrkehold.
Hun kommer til at have hold i både Søften og Galten, og det glæder hun sig til - hendes passion, engagement og glæde ved dansen er nemlig noget hun ønsker at give videre til børn og unge.
Karen Sofie Andersen
Assistent og hjælpetræner
Karen er hjælpetræner på Lines parhold om tirsdagen, og så er hun med Matilde i Galten hver onsdag, hvor hun klarer alt det praktiske, imens Matilde underviser.

Karen færdiggjorde gymnasiet i 2019, og udover at arbejde på Danseskolen tirsdag og onsdag aften, så bruger hun også sit sabbatår på, at arbejde som vikar i en børnehave.

Man kan bl.a. møde Karen til danseturneringer, hvor hun ofte er med for, at hjælpe og støtte elever, når de er med til konkurrencer.

Karen er glad for at være på Danseskolen, og står altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.
Line Falch Jensen | CVR: 35596585  | Tlf.: 51889707 | linefalch.dans@hotmail.com