Information / Instruktører

Instruktører

Line Falch Andersen
Indehaver og eksamineret Danselærer
Tlf.: 51889707
Line er 32 år og indehaver af Danseskolen Line Falch. Hun underviser i børnedans, Disco, Hiphop og Standard- og latindans.

Dans er Lines helt store passion, og hun elsker at se eleverne udvikle sig og blive dygtigere. Samtidig er det dog også helt centralt, at eleverne altid har fokus på danseglæden, for som Line siger: "På min danseskole skal der være plads til alle, og det er frem for alt vigtigst, at det er hyggeligt og sjovt at gå til dans."

Line er eksamineret danselærer hos danselærer Morten Bekker i regi af De Danske Danseskoler og har drevet Danseskolen siden hun blev færdiguddannet i 2014.

Line har Danseskolen i Søften, Galten og Hasselager, hvor hun underviser fra mandag til torsdag.
Lena Neben
Eksamineret danse-, disco- og showinstruktør
Lena har i mange år drevet Danseskolen LN dans i Hasselager og Århus, hvor hun i flere år har haft en af Danmarks største Danseskoler.

Hun er uddannet Danselærer ved De Danske Danseskoler, og har i løbet af sin karriere undervist i Standard- og latin, børnedans, Rock'n'roll, Disco samt meget andet.

Dans betyder alt for Lena, som har undervist børn, unge og voksne på sin Danseskole i mere end 30 år.

Lena skal undervise to hold: Mors Disco Formation og showholdet, "Det er aldrig for sent" for unge og voksne i Hasselager om mandagen.
Mathilde Schriver Møller
Dansenstruktør
Mathilde har undervist på Danseskolens siden foråret 2021, og er en fast del af Danseskolens instruktørteam.

Mathilde underviser børn og unge onsdag og torsdag i Galten Selskabslokale, hvor hun underviser i Kidsstyle, Disco, Hiphop, Girly Hiphop og Hiphop Formation.

Udover at undervise på Danseskolen, studerer Mathilde også som lærer på 1. år, og så bruger hun sin fritid på sit eget dans - Mathilde danser Hiphop, og har også tidligere danset Disco på eliteplan.

Mathilde nyder at give ud af sin danseerfaring og danseglæde til eleverne på Danseskolen. Hun er enormt dygtig og meget engageret i både dansen og eleverne på Danseskolen.

Mathilde kan også ses til turneringer, hvor hun glæder sig over at kunne hjælpe til og bakke op om eleverne, når de er til konkurrencer.
Karen Sofie Andersen
Assistent og hjælpetræner
Karen er hjælpetræner på Lines børne- og ungdomshold samt på parholdene mandag og tirsdag i Galten Selskabslokale.

Karen har været tilknyttet Danseskolen siden 2019, og er en fast del af Danseskolens instruktørteam.

Hun er en kæmpe hjælp på Danseskolen, der både hjælper til med at svare på spørgsmål, tager imod betalinger, træder til som vikar, når der er brug for hjælp og også til tider står "stand in" for Danseskolens par ved sygdom.

Ved siden af Danseskolen arbejder Karen som bygningsingeniør i Århus. Og så nyder hun arbejdet på Danseskolen ved siden af, som viser en anden side af, hvad hun kan.
Line Falch Jensen | CVR: 35596585  | Tlf.: 51889707 | linefalch.dans@hotmail.com