Information / Ofte stillede spørgsmål
FAQ:

Hvor lang er efteråssæsonen 2021, og hvornår begynder og slutter den?

Efterårssæsonen begynder i uge 35 og 36 i Søften, Galten og Hasselager. Sæsonen strækker sig over 24 dansegange. 

Pardans og Hiphop for voksne i Søften og Galten starter først fra januar 2022 (uge 1). Denne sæson strækker sig over 20 dansegange!
 
Sæsonen afsluttes med Afdansningsbal for alle Danseskolens elever og deres familier lørdag d. 26. marts 2022 i Skanderborg Fælled.  
 
Hvis man gerne vil høre mere om efterårssæsonen kan henvendelse ske til Line via mail eller telefon.
 

Hvilke dage har danseskolen lukket?

Danseskolen har lukket samtidig med skolerne.
 

Jeg har endnu ikke tilmeldt mig/mit barn til den nye sæson, kan jeg nå det endnu?

Som udgangspunkt lukker Danseskolen for tilmeldning til hold, når der er 25-30 elever på holdene for at sikre en høj undervisningskvalitet. Danseskolen bestræber sig dog altid på at kunne finde et hold til alle, der har lyst til at gå til dans, så man skal derfor ikke tøve med at henvende sig.
 

Jeg er i tvivl om mit barn kan holde koncentrationen en hel dansesæson. Hvilken betalingsløsning skal jeg vælge?

I denne situation anbefaler vi altid, at man betaler for én rate af gangen, da betaling er bindende (én rate er 8 undervisningsgange). På den måde undgår man at binde sig for mere end den rate, man har betalt for, hvis barnet ikke længere har lyst til at gå til dans.
 

Mit barn har ikke længere lyst til at gå til dans. Hvordan forholder jeg mig i forhold til udmeldelse, og kan jeg få refunderet mine penge?

Det sker en gang i mellem, at et barn mister lysten til at danse, og derfor gerne vil stoppe - det er vi selvfølgelig kede af! I dette tilfælde skal man give skriftlig besked om udmeldelse til Danseskolen, så man ikke længere spærrer en plads på holdet.
 
Det er desværre ikke muligt at få betalt beløb refunderet med mindre udmeldelse skyldes særlige omstændigheder, ligesom man skal betale evt. udestående beløb inden udmeldelsen kan gennemføres.
 
 

Jeg har tilmeldt mig til et hold, men har endnu ikke fået bekræftelse. Hvad skal jeg gøre?

I travle perioder kan der gå op til en uge før tilmeldinger og henvendelser besvares, da Line besvarer alle henvendelser personligt. Derfor skal man væbne sig med tålmodighed. Hvis der ikke er svaret inden for 10 dage, bør man dog sende endnu en mail.
 

Kan man få en gratis prøvetime?

Man kan uden tilmelding og helt uforpligtende komme og prøve en undervisningstime hos Danseskolen Line Falch. Man betaler kun for prøvetimen, såfremt man ønsker at fortsætte på holdet.
 
 
 
Nyttige links:

-    www.happydancefeet.dk

-    www.dedanskedanseskoler.dk

-    www.empiresko.dk

Line Falch Jensen | CVR: 35596585  | Tlf.: 51889707 | linefalch.dans@hotmail.com