Information / Ofte stillede spørgsmål
FAQ:

Hvor lang er efterårssæsonen 2023, og hvornår begynder og slutter den?

Efterårssæsonen starter i uge 36 (d. 4. 5. 6. og 7. september) i Søften Forsamlingshus, Galten Selskabslokale og på Århus Hostel i Hasselager.
 
Sæsonen strækker sig over 24 dansegange i alle tre byer. 
 
Som afslutning på efterårssæsonen afholdes der et stort Afdansningsbal lørdag d. 23. marts, hvor alle Danseskolens elever opviser med, hvad de har lært i løbet af sæsonen.
Afdansningsballet afholdes i Ryhallen og her er hele familien velkommen.
 
Hvis man gerne vil høre mere om efterårssæsonen kan henvendelse ske til Line via mail eller telefon.
 

Hvilke dage har danseskolen lukket?

Danseskolen har lukket samtidig med skolerne.
 

Jeg har endnu ikke tilmeldt mig/mit barn til den nye sæson, kan jeg nå det endnu?

Som udgangspunkt lukker Danseskolen for tilmeldning til hold, når der er 25-30 elever på holdene for at sikre en høj undervisningskvalitet. Danseskolen bestræber sig dog altid på at kunne finde et hold til alle, der har lyst til at gå til dans, så man skal derfor ikke tøve med at henvende sig.
 

Jeg er i tvivl om mit barn kan holde koncentrationen en hel dansesæson. Hvilken betalingsløsning skal jeg vælge?

I denne situation anbefaler vi altid, at man betaler for én rate af gangen, da betaling er bindende (én rate er 8 undervisningsgange). På den måde undgår man at binde sig for mere end den rate, man har betalt for, hvis barnet ikke længere har lyst til at gå til dans.
 
OBS: I foråret strækker sæsonen sig kun over 8 dansegange. Man betaler derfor for hele denne perioden på én gang og det er ikke muligt at dele betalingen op.
 

Mit barn har ikke længere lyst til at gå til dans. Hvordan forholder jeg mig i forhold til udmeldelse, og kan jeg få refunderet mine penge?

Det sker en gang i mellem, at et barn mister lysten til at danse, og derfor gerne vil stoppe - det er vi selvfølgelig kede af! I dette tilfælde skal man give skriftlig besked om udmeldelse til Danseskolen, så man ikke længere spærrer en plads på holdet.
 
Det er desværre ikke muligt at få betalt beløb refunderet med mindre udmeldelse skyldes særlige omstændigheder, ligesom man skal betale evt. udestående beløb inden udmeldelsen kan gennemføres.
 
 

Jeg har tilmeldt mig til et hold, men har endnu ikke fået bekræftelse. Hvad skal jeg gøre?

I travle perioder kan der gå op til en uge før tilmeldinger og henvendelser besvares, da Line besvarer alle henvendelser personligt. Derfor skal man væbne sig med tålmodighed. Hvis der ikke er svaret inden for 10 dage, bør man dog sende endnu en mail.
 

Kan man få en gratis prøvetime?

Man kan altid komme og få en uforpligtende prøvetime på et eller flere af Danseskolens hold. Det gælder dog ikke, hvis de pågældende hold i forvejen er fyldt op. 
Det anbefales derfor, at man tager kontakt til Danseskolen på forhånd, hvis man har et ønske om en prøvetime. 

En prøvetime er gratis såfremt man ikke ønsker at fortsætte på holdet.
 

Tager Danseskolen imod fritidspas?

Danseskolen er privatejet og modtager derfor ikke støtte fra kommunen. Derfor tager Danseskolen desværre ikke imod fritidspas.
 
 
 
 
 
Nyttige links:

-    www.happydancefeet.dk

-    www.dedanskedanseskoler.dk

-    www.empiresko.dk

Line Falch Jensen | CVR: 35596585  | Tlf.: 51889707 | linefalch.dans@hotmail.com